Najjača porodica dobrih* bakterija

Novo u apotekama !

Potražite uskršnje pakovanje Biorele® Choco Multi Kids sa 4 štanglice gratis!

Proleće se budi, a Uskrs nam je sve bliže, stoga smo ove godine odlučili obradovati vaše mališane uskršnjim pakovanjem Biorele Choco Multi Kids koje uz 4 štanglice gratis, sadrži i bojanku za vaše mališane.

Neka vaši najmlađi dočekaju Uskrs u zabavi i izraze svoju maštu i kreativnost uz mnoštvo šarenih boja. Predlažemo da se uz njih zabavite i vi – isecite zadnju stranu uskršnjeg pakovanja omota u obliku zeke. A nakon toga prepustite mališanima najlepši deo – da oboje zeku svojim omiljenim bojama.

Biorela Choco Multi Kids – super čokoladica za super zdrave klince!

Kada želite pružiti svojim mališanima najbolje za svakodnevnu zaštitu imuniteta i zdrav rast i razvoj, uzmite Biorela Choco Multi Kids. Idealna formula 12 vitamina i 3 minerala uz sinergiju dobrih* bakterija, omogućiće im dodatan izvor energije i zdrav apetit, a posebno se preporučuje kao podrška prilikom polaska u vrtić ili u školu i kod povećanih psihofizičkih napora.

Budući da dolazi u obliku ukusne mlečne čokoladice, dobitnice Superior Taste Awarda, sigurni smo da je neće odbiti nijedno dete.

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sistemu

* Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema dece. Gvožđe je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast dece. Kalcijum i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dečijih kostiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.