Najjača porodica dobrih* bakterija

Želimo vam sve najbolje

Prva želja Biorele® oduvek je bila da kupcima obezbedi najbolje proizvode. Kad se radi o dobrim* bakterijama uvek želimo da pronađemo i ponuditi najbolje svetske sojeve u svojim proizvodima. Biorela® proizvodi sadrže efikasne, klinički potvrđene sojeve dobrih* bakterija nenadmašnih karakteristika i kvaliteta. Biorela® takođe obezbeđuje pravilne doze, a puna snaga proizvoda u svakom trenutku potvrđena je testovima stabilnosti. Koristeći vodeće svetske sojeve garantujemo efikasne i sigurne proizvode.

Znamo sve o dobrim* bakterijama

Znanje je naša najveća vrednost. Više od 300 kliničkih studija i objavljenih članka potvrđuju da su sojevi koje koristimo vrhunskog kvaliteta i efikasnosti. Baš su zato sojevi iz Biorela® proizvoda postali sinonim za dobre* bakterije. Od inovativnosti formula do vrhunske proizvodnje, od studija efikasnosti do izvrsne stabilnosti, od ispravne doze do najšire palete – Biorela® je stručnjak u svim ovim segmentima. Da bi tako i ostalo, kontinuirano radimo na našoj edukaciji i pratimo vrlo dinamično kretanje nauke u ovom području.

Najinovativniji brend dobrih* bakterija

Trudimo se da uvek budemo prvi koji će vam ponuditi jedinstvene proizvode. Osim Biorela® kapsula i praha u kesicama, možemo da se pohvalitmo i inovativnim čokoladnim štanglicama. Jednako privlačna deci i odraslima, jako ukusna, praktična i sasvim jedinstvena – Biorela® Choco zahvaljujući svom čokoladnom obliku obezbeđuje i izuzetnu stabilnost dobrih* bakterija.

Dobre* bakterije od rođenja do starosti, za celu porodicu

U svakoj životnom dobu dobre* bakterije sistema za varenje je potrebno da budu prisutne u našem organizmu pa je često potrebno efikasno povećati njihov broj. Različiti Biorela® proizvodi zato su namenjeni različitim korisnicima: deci, odraslima, trudnicama i starijima. Neki proizvodi formulisani su za svakodnevnu upotrebu, a neki su za posebna stanja u kojima nam je potrebna brza i efikasna pomoć, npr. zbog proliva ili uzimanja antibiotika. Potražite svoju Biorelu® u najširoj porodici dobrih* bakterija, sigurno ćete je naći.