Najjača porodica dobrih* bakterija

Vitamin D: Dobija li ga vaše dete u dovoljnoj meri?

Vitamin D je ključan za zdravlje i razvoj naših mališana. On pomaže telu da apsorbuje minerale poput kalcijuma i fosfora, učestvujući u izgradnji snažnih zuba i kostiju. Osim toga, odlikuje ga izuzetno povoljan efekat na imuni sistem.

Manjak stvara zdravstvene probleme

Nedostatak vitamina D kod dece može uzrokovati rahitis. Reč je o bolesti koja može da dovede do deformacije kostiju i preloma, što može onemogućiti da dete dostigne svoju genetski predviđenu visinu i čvrstoću koštanog tkiva.

Najbolji izvori vitamina D

Od milošte ga još nazivamo i „sunčev vitamin“ jer ga telo može proizvesti samo kada je koža izložena sunčevoj svetlosti. Pritom je važno imati na umu da mališani treba da borave na otvorenom samo za vreme blagih prolećnih sunčevih zraka. Kako onda obezbediti detetu dovoljne količine vitamina D?

Osim namirnica bogatih spomenutim vitaminom (losos, tuna, skuša, pastrmka, sardina, žumance, džigerica, sok od pomorandže), predlažemo da svojim mališanima svakodnevno ponudite jednu štanglicu Biorele Choco. Ima li idealnijeg načina da dete dobije optimalnu dnevnu količinu dobrih* bakterija i vitamin D?

Biorela Choco sadrži kulturu bakterija koje žive dolaze do creva i tamo povećavaju broj bifidobakterija, kao i vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

Biorela Choco mlečna je namenjena deci od navršene jedne godine i odraslima,. Pogodna je i za trudnice i dojilje, a ptreba je čuvati na suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Čuvanje u frižideru nije potrebno.
Preporučena dnevna doza je jedna (1) štanglica na dan.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u ljudskom organizmu
Biorela® Choco

Biorela® Choco dostupna je u obliku mlečne čokolade. Mlečna čokolada visoka doza dobrih* bakterija + vitamin D idealna za decu (stariju od 3 godine) 22% mleka 30% kakaa sadrži prirodno prisutne polifenole bez dodatih boja, konzervansa i GMO-a * nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sistemu

Saznaj više