menu icon

Biorela® Immuno Protect – vrhunski imunobiotik s beta-glukanima i dobrim* bakterijama

Biorela® Immuno Protect pridružio se porodici vrhunskih proizvoda dobrih* bakterija i s pravom zauzeo visoko mesto u potpori i zaštiti imuniteta.

Reč je o novoj generaciji imunobiotika koji udružuje dobre* bakterije s beta-glukanima, cinkom i vitaminom D, čineći ovu formulu odabirom broj 1 u sezoni virusa i bakterija, ali i tokom svakodnevnih izazova kada vam je potrebna dodatna potpora.

Upravo svakodnevni izazovi modernog vremena ostavljaju najviše traga na imunitet. Stresne situacije u poslovnom okruženju u kombinaciji s užurbanim privatnim životom često dovode do oslabljenog imuniteta.

Kako bismo tome stali na put, Biorelin® tim stručnjaka osmislio je jedinstvenu 4 u 1 formulu koja deluje snažno i zaštitno na imunitet. Njena najveća prednost jeste sinergijsko delovanje svih aktivnih sastojaka.

Yestimun® beta-glukani izvanrednog kvaliteta

Već godinama beta-glukani pobuđuju zanimanje javnosti, a ispitivanja koja se svakodnevno vrše, ukazuju na njihove dobrobiti po zdravlje.

Beta-glukani uspešno su izolovani iz dva izvora. Netopljivi oblik izolovan je iz stanične stenke kvasca, dok je onaj topljivi izolovan iz gljiva i žitarica poput zobi. Netopljivi oblik 1,3/1,6 beta-glukana iz kvasca Saccharomyces cerevisiae pokazao se izrazito aktivnim, a reč je upravo o obliku koji je dodat u Biorela® Immuno Protect.

Zdravstveno proverena i delotvorna doza od 900 mg visokopročišćenih Yestimun® beta-glukana iz kvasca Saccharomyces cerevisiae udružena je s dobrim* bakterijama, od kojih su oba sastojka iz potpuno prirodnog izvora i poznati po izuzetnom delovanju.

Zašto se beta-glukani i dobre* bakterije toliko vole?

Probavni sistem polazna je tačka dobrog imuniteta zahvaljujući crevnoj mikroflori – milijardama bakterija koje prirodno naseljavaju debelo crevo. Beta-glukani iz kvasca celim svojim putem kroz probavni sistem ispoljavaju pozitivne učinke.

U tankom crevu, zahvaljujući njihovoj netopljivosti i otpornosti na probavne enzime dolaze u kontakt s imunološkim stanicama. U debelom crevu, crevna mikroflora hrani se beta-glukanima iz kvasca i proizvodi metabolite koji podupiru dalji rast i razvoj dobrih, nepatogenih bakterija koje deluju zaštitno na crevnu sluznicu i stvaraju dobru podlogu za očuvanje zdravlja imunološkog sistema.

Zašto dobre* bakterije za imunitet?

Postoji opravdan razlog zašto dobre* bakterije za imunitet. U probavnom sistemu  nalazi se čak 70-80% stanica imunološkog sistema, a crevna mikroflora koja se prirodno nalazi u debelom crevu, jedan je od najvažnijih zaštitnih mehanizama pravilnog funkcionisanja kako probavnog sistema, tako i imuniteta.

Ono što sigurno daje posebnu važnost Biorela® Immuno Protectu je znanstveno provereni soj dobrih* bakterija Bifidobacterium lactis Bl-04™ (Howaru® Protect Adult) potvrđene kvalitete i delotvornosti.

Ovaj soj dobrih* bakterija svoje delovanje potvrdio je u brojnim kliničkim studijama, i osim toga dokazao sposobnost preživljavanja u svim uslovima duž probavnog sistema što je važan faktor za maksimalnu delotvornost.

Organski oblik cinka snažnog delovanja

Beta-glukanu i dobrim* bakterijama pridodan je L-OptiZinc®. Radi se o organskom obliku cinka vezanog na aminokiselinu L-metionin, čime se postiže brža apsorpcija u crevima i veća bioraspoloživost. Takođe, u poređenju s ostalim oblicima cinka utvrđeno je jače antioksidativno delovanje koje doprinosi zaštiti svih stanica organizma.

Vitamin D kao “tačka na i” za dobar imunitet

Budući da je u zimskom periodu zbog nedostatka sunca ograničena sinteza vitamina D, a i zbog relativno slabe zastupljenosti u namirnicama, preporučuje se uzimanje vitamina D u obliku dodataka ishrani.

Reč je o vitaminu velike važnosti za celokupan organizam, a koji je ciljano dodat u Biorela® Immuno Protect, čime je zaokružena priča dobrog imuniteta.

Vitamin D u Biorela® Immuno Protectu dolazi u obliku holekalciferola ili vitamina D3, u snažnoj dozi od 1000 IU za normalnu funkciju imunološkog sistema.

Troslojna folija za optimalnu zaštitu

Biorelin® tim stručnjaka konstantno radi na inovacijama kako bi vam pružio konačni proizvod najboljeg kvaliteta. Važno je napomenuti da je znanje od samih početaka uključena u kreiranje i unaprjeđenje proizvoda.

Svi Biorelini® proizvodi garantuju najbolje sastojke visokog kvaliteta i  sigurnosti. Proizvodnja Biorelinih® dodataka ishrani vrši se prema najvišim standardima.

Pakovanje uključuje troslojnu foliju za optimalnu zaštitu proizvoda tekom roka upotrebe,  a biljne kapsule primerene su i vegetarijancima.

Kada odabrati Biorela® Immuno Protect?

Neka Biorela® Immuno Protect bude vaš prvi odabir kada vam je organizam oslabljen ili mu je potrebno duže vreme za oporavak.

Takođe, ako često obolijevate, izloženi ste intenzivnim fizičkim naporima ili se želite zaštititi od slobodnih radikala i štetnih spoljašnjih uticaja, posegnite za ovom jedinstvenom 4 u 1 formulom.

Odličan je izbor i za pacijente starije životne dobi kao potpora imunitetu i očuvanju zdravlja.

Kada imunitet pati, obveze se gomilaju, a sve to odražava se na vašem zdravlju, birajte Biorela® Immuno Protect – premium soj dobrih* bakterija u kombinaciji s vrhunskim beta-glukanima, vitaminom D i cinkom – i koračajte zdravo kroz sve životne situacije.

Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema. Cink doprinosi zaštiti imuniteta od oksidativnog stresa.

 

Kontakt

Imate pitanje za nas? Javite se i saznajte sve šta vas zanima!

Javite se