menu icon

Temeljeno na nauci

Formule sa dobrim* bakterijama su naša specijalnost. Naš tim stručnjaka iz područja medicine, farmacije i dijetetike i prehrambene tehnologije, biotehnologije i nutricionizma neprestano prati najnovija istraživanja mikrobioma kako bismo ponudili naučno utemeljena rešenja.

Sve veći broj istraživanja pokazuje da brojne zdravstvene tegobe današnjeg čoveka kreću iz creva tj. povezane su sa neuravnoteženim mikrobiomom. Zato je za svakodnevnu brigu o zdravlju bitno imati na raspolaganju delotvornu i kvalitetnu formulu sa dobrim* bakterijama. Nakon 30 godina istraživanja i više od 300 provedenih studija na našim sojevima, možemo pouzdano reći da BIORELA® formule dokazano pomažu.

Premium sojevi

Premium sojevi

Naučno potvrđena efikasnost

Naučno potvrđena efikasnost

Više od 30 godina istraživanja

Više od 30 godina istraživanja

Više od 300 studija

Više od 300 studija

Kvalitet & sigurnost

Kvalitet & sigurnost

Naš cilj je kroz BIORELA® liniju ponuditi kvalitet koji možete osetiti, zato za formulaciju proizvoda koristimo samo najbolje sojeve iza kojih stoje godine istraživanja i upotrebe u praksi.

Garantujemo da su naši sojevi vrhunskog kvaliteta i potvrđene efikasnosti, sigurni za upotrebu i dokazane stabilnosti. Sastojci naših formula kao i gotovi proizvodi prolaze rigorozne kontrole kvaliteta kako bi konačan proizvod na tržištu zadovoljio potrebe svih starosnih grupa i stanja.

Formule u kapsulama vrhunske stabilnosti i kvaliteta

Formule u kapsulama vrhunske stabilnosti i kvaliteta

Vođeni iskustvom i znanjem u Biorela proizvodima koristimo najprikladnije sastojke kako bi kapsule zadržale vrhunsku stabilnost i kvalitet. Pomoćne supstance koje koristimo vrlo su niskog sadržaja vlage, uključujući i biljne HPMC kapsule, a gotov proizvod se pakuje u troslojnu foliju koja pruža optimalnu zaštitu.

Takođe, proizvodnja se vrši u farmaceutski čistim sobama prema najvišim standardima (ISO 14644) što znači da su pritisak, temperatura i vlaga u svakom trenutku optimalno podešeni, a čistoća garantovana.

Inovativne i ciljane formule

Inovativne i ciljane formule

Kako nauka o mikrobiomu napreduje, tako donosi i nova saznanja o primeni dobrih* bakterija. Smatramo da ne postoji jedan univerzalni proizvod za sve, zato sa posebnom pažnjom osmišljavamo formule namenjene svakoj starosnoj grupi i specifičnom zdravstvenom stanju – za odrasle, decu, trudnice i osobe starije dobi – BIORELA® je tu za Vas, u svim životnim prilikama!

Biorela® je danas najšira linija proizvoda sa dobrim* bakterijama na tržištu, koja zadovoljava različite potrebe, od svakodnevne podrške zdravlju do specifičnih stanja, kada je organizmu potrebna brza i efikasna pomoć.

Ipak, ovde ne staju naše inovacije. Osim optimalnog sastava, svakome želimo ponuditi i dozirani oblik koji mu najviše odgovara. Zato smo posebno ponosni na BIORELA® proizvode u obliku ukusnih čokoladnih štanglica koje osim višestruko nagrađivanog, odličnog ukusa visokokvalitetne čokolade nude i poboljšanu stabilnost različitim sojevima.

Kontakt

Imate pitanje za nas? Javite se i saznajte sve šta vas zanima!

Javite se