menu icon

Biorela® MagneBiotic – jedinstvena ANTISTRES formula

Zašto dolazi do stresa?

Kada je mozak pod stresom on šalje signale crevima, a u isto vreme probava šalje signale mozgu da je došlo do promene stanja u crevima. Spomenuti fenomen nazivamo os creva – mozak. Različite emocije koje proživljavamo ili stres koji je u današnjem modernom svetu postao neizbežan imaju velik uticaj na naš probavni sistem. Upravo oni mogu poremetiti dvosmernu vezu creva i mozga i dovesti do probavnih tegoba i konstantim ponavljanjem narušiti ravnotežu crevne mikroflore.

Prezentacija ili poslovni sastanak, ispit na fakultetu, venčanje ili bilo koji drugi važan događaj mogu utecati na probavu i stvoriti nelagodu. Zdravstveno je dokazano da pod uticajem stresa pati kako privatni, tako i poslovni život, a zadatke ne možemo odraditi na istom nivou kao što bismo to učinili da smo opušteni i smireni.

U trenucima kada se obveze gomilaju i stres vas pritiska sa svih strana, pomišljate samo na jedno – kako se konačno opustiti i sve obveze odraditi kvalitetno i s lakoćom? Kako pomiriti dvosmernu vezu creva-mozak i vratiti je u ravnotežu?

Budući da je stres u našim životima neizbežan, važno je pronaći odgovarajući način kako se nositi s njim. Odaberite trostruku kombinaciju u samo jednom proizvodu – magnezijum, dobre* bakterije i vitamin B6 iz Biorela® MagneBiotica. Njegov glavni zadatak je povećati otpornost na stres i pružiti podršku vašem nervnom sistemu.

Sinergija tri sastojka za lakše nošenje sa stresom

Zašto je upravo magnezijum u Bioreli® MagneBiotic ključan? Magnezijum je poznat kao mineral važan za psihološko zdravlje i smanjenje uticaja koje stres ima na organizam. Magnezijum uteče na stvaranje serotonina u crevima, a navedeni hormon poznat je kao hormon sreće koji uveliko doprinosi dobrom raspoloženju. Kod pojačanog stresa magnezijum se brže troši što organizam prepoznaje kao stresno stanje zbog čega dolazi do proizvodnje hormona stresa. Kako prekinuti začarani krug stresa? Dodatnim unosom magnezijuma putem adekvatne ishrane ili, po potrebi, ciljanim dodacima ishrani.

U dvije kapsule MagneBiotica nalazi se 375 mg magnezijuma što je jednako preporučenoj dnevnoj dozi. A za bolju apsorpciju magnezijuma, tu je i vitamin B6 koji takođe doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Za antistresni učinak magnezijuma su pridodane dobre* bakterije kako bi pomogle u pravilnoj komunikaciji između dvosmerne veze osi creva-mozak. Klinički potvrđen soj dobrih* bakterija Howaru® Calm Lactobacillus paracasei Lpc-37™ u snažnoj i proverenoj dozi od 17 milijardi CFU tako povećava broj dobrih* bakterija u crevima i pruža podršku crevnoj mikroflori, a u kombinaciji s magnezijumom pomoći će u borbi protiv štetnih dejstva stresa.

Biorela® MagneBiotic jedinstvena je antistres formula s dvostrukim delovanjem na os creva-mozak koja pruža potporu u trenucima visoke količine stresa. Inovativna formula deluje na smanjenje umora i iscrpljenosti, opušta mišiće, podržava psihološko zdravlje i kontroliše stres.

zena-meditira

Proizvodnja svih Biorela® proizvoda vrši se u farmaceutskim čistim sobama prema najvišim standardima kvaliteta. Najbolji sastojci proverene stabilnosti osiguravaju vrhunski kvalitet proizvoda. Pakovanje u blistere s troslojnom folijom pruža optimalnu zaštitu proizvoda od svih štetnih uticaja. Biorela® MagneBiotic kapsule biljnog su porekla, a time i pogodne za vegetarijance i vegane.

Pomirite privatni i poslovni život, a sve obveze dočekajte spremno i bez stresa. Potražite podršku u  Biorela® MagneBiotic kapsulama s trostrukom kombinacijom premium sastojaka koje će putem osi creva-mozak osnažiti tielo u borbi sa svakodnevnim stresom. Potražite ga u apotekama.

Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i funkciji nervnog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Kontakt

Imate pitanje za nas? Javite se i saznajte sve šta vas zanima!

Javite se